Scale-Up Denmark’s Centre for Robotics

Scale-Up Denmark Robotics er et acceleratorforløb der hjælper dig og din virksomhed med at sætte mål og nå nye væksthøjder.

Med topkompetencer fra robotmiljøet får du blandt andet fastlagt din strategi og udarbejdet en vækstplan for din virksomhed. Du får minimum 200 timers individuel ekspertrådgivning og tilknyttet en personlig business coach.

 

Udgangspunktet for Scale-Up Robotics er den praktiske erfaring fra miljøet i og omkring robotklyngen. Acceleratorprogrammet varer 12 måneder, hvor du og din virksomhed følges tæt og udfordres til at skalere hurtigere ved at bygge på den viden, de store succesfulde virksomheder har.

 

Sådan kommer du med

Arbejder du med robotter eller automation, har du vækstambitioner og lyder Scale-Up Robotics som noget for dig? Så udfyld kontaktskemaet og vi kontakter dig for en uddybende dialog.

Du kan også ringe direkte til projektleder Thomas Juhl fra Væksthus Syddanmark på 51 41 20 70.

 

I forløbet får du bl.a.

 • Fastlagt din strategi og udarbejdet en vækstplan for din virksomhed.
 • Minimum 200 timers individuel ekspertrådgivning tilpasset dit behov.
 • Tilknyttet en personlig business coach gennem hele forløbet.
 • Adgang til relevante workshops og netværk inden for din industri.
 • Investordage med fokus på hard og soft money.

Adgang til specialistviden

Acceleratorforløbet på 12 måneder indledes med et kick-off, hvor du får mulighed for at møde konsulenterne på forskellige fagområder og etablere netværk med programmets ambassadører. Under hele forløbet får du og din virksomhed tilknyttet en business coach, der har indsigt i robotmiljøet. Acceleratorforløbet afvikles hos dig i din hverdag sammen med faglige eksperter inden for emnerne:

 • Leadership & Culture
 • Strategic HR
 • Value Proposition & Messaging
 • Distribution & Go-To-Market
 • Market Requirement & Roadmap
 • Supply Chain

Fokus er din virksomhed og dine behov og strategiske udfordringer.

Vi investerer i dig og din virksomhed

Hvis du er egnet til programmet og vælger at tage imod en plads, er prisen 20.000 kr. Du skal være klar til at investere tid og ressourcer i arbejdet med Scale-Up Robotics. Til gengæld har du mulighed for at få medfinansieret køb af relevante eksterne konsulenter.

Hvis du fx køber ekstern konsulent for 270.000 kr., skal din virksomhed selv betale 135.000 kr. Scale-Up Robotics betaler de resterende 135.000 kr. – maksimalt 50% af omkostningerne af op til 270.000 kr.

 Jeg vil gerne kontaktes og høre mere
 Hent produktark (pdf)

Vi står bag Scale-Up Robotics

Partnerne bag Scale-Up Robotics er Væksthus Syddanmark, Odense Robotics og Teknologisk Institut.

 

Besøg http://startvaekst.dk/vhsyddanmark.dk/scaleup_robotics for mere viden, tilmelding etc.