Personal Data Policy concerning Next Step Challenge and Scale-Up Denmark

Scale-Up Denmark is part of Next Step Challenge and we have a clear ambition that our communication channels for both business and private persons must be as relevant and agile to use for both parties as possible.

We collect and store data regarding participating companies, business partners, event participants and digital visitors. All data are included in statistic calculations as well as in relevant service information about the programs.

When visiting our websites and social media channels, your visit and personal data will be registered.
If you are a participating company or a partner of the program, who are not affiliated with a company, it might be your personal data we register. In case your company information (if you are a smaller company) is equal to your personal data, then it may also be personal information we collect about your business. Both are, of course, in full compliance with the legislation in force at the time in question, including GDPR and the Danish Data Protection Regulation.

We have clear guidelines for, how we collect, use, distribute, transfer and save your personal data, in order to protect your identity and uphold your privacy in all matters.

Therefore, we would like to ask you to read our personal data policy thoroughly. We are committed to ensure, that all customers and partners, experience the highest level of transparency and feel comfortable in the registration of their personal data.
Below we explain how we process all personal data we collect from you when using our products and services, visiting our websites or digital services and contacting us via social media, email and telephone.

 

Data controller

Next Step Challenge is the data controller for storing and processing the personal data we collect about you. Next Step Challenge consist of the two brands: Next Step Challenge and Scale-Up Denmark.

We only register and store personal data, which is necessary for us to operate our business and to fulfill the contract we concluded with you. Additionally, we store the personal data, which you have given us your active consent to collect, store and use. E.g. Sign up for newsletters and events. Furthermore, we store information about the companies we are screening for admission to the program.

If you have any questions regarding our processing of your personal data, please contact us at [email protected]

 

We process the following information about you

We collect and process the following information about you:

• Personal data included in the registration of your business.
• Personal data you had to provide in relation to participation in an event.
• Statistics based on visits to respectively social media channels and websites.
• The specific permission you have given, such as a marketing permission.
1. E-mail permissions.
2. Photos and video permissions from events and during the program activities.
Furthermore we register information about cookies, when you visit our websites.
For more details, please read our cookie policy, which you can find here.

 

Purpose of processing and legal basis

The purpose of collecting your personal data is primarily to support our collaboration during the program and to provide the best service. Also, we collect your contact information in order to communicate with you, which includes sending service announcements concerning your participation or changes to our Terms, Conditions and Policies. Since service announcements are important for your collaboration with us, it is not possible to deselect this type of messages.

In addition to the general collaboration, we process personal data for the following:
• Service information when participating in the programs.
• For further development and improvement of our digital services, we keep statistics on how our customers reach and use our websites and other digital services. The statistics are only used in anonymized and summarized form, to obtain insights into which sites, actions and web browsers our users use.
• For event invitations as well as photo and video materials from events, for marketing purposes.
• For analysis, testing and continuous improvement and further development of our products, services, content and advertising.

We only process your personal data to the extent necessary to meet the purposes for which the information is collected.

 

The processing is based on the following legal basis:

• Your permission in cases where you actively choose that your personal data is processed for a specific purpose, cf. Article 6(1), litra a of GDPR.
• To fulfill an agreement with you, cf. Article 6(1) litra b of GDPR.
• To comply with a legal obligation we are required, cf. Article 6(1) litra c of GDPR.
• To pursue a legitimate interest if such an interest is considered not to exceed your interest, cf. Article 6 (1) litra f of GDPR. Such an interest is e.g. to be able to communicate with you in connection with our collaborative relationship or regarding changes of our Terms, Conditions and Policies.

 

Storage of personal information

We store your personal data as long as it is necessary in order to provide a good service to you as a customer, and to you as a user of our websites and additional digital services.
We take good care of your information and store them as following:

• We may store personal data from your business data for up to 5 years after the end of the program.
• Data from contact forms and from marketing permission, we will store until you actively request to be deleted or you delete your permission yourself.

 

Distribution and transfer of personal information

In connection with your collaboration with us, there may be a need for a third party to process your personal information. This can be public business partners, consortium partners and event coordinators.
In addition, we only pass on personal data to third parties, including public authorities, if you explicitly have consented to this or if we have a statutory obligation.
Regarding the distribution of personal data to third parties, we use data processing personnel, who process personal data on our behalf and for our purposes. We have entered the necessary data processing agreements and we continuously make sure that the processing meets the legal requirements.

Our websites may also contain links to third-party websites and some of our digital services can give you direct access to third-party services – typically social media such as Facebook. We have no control over how third-party websites and services process your personal data and we are not responsible for how they process personal data.

 

Gathering data from others than the registered

When relevant, we collect data from public registries and in certain cases, we may purchase publicly available personal data from third parties and correlate these with our own data.

 

Customer’s rights

If you as a customer or partner wish to make use of the rights below, please contact us at [email protected]

You are entitled to gain insight to the personal data we possess about you as well as a number of additional information. However, the access to insight must not violate the constitutional rights and freedom of others.
You are entitled to file corrections to any incorrect personal data about you.
In specific cases cf. Article 17 of GDPR, you have the right to have information about you erased without undue delay.
In specific cases cf. Article 18 of GDPR you have the right to restrict the processing of your personal data. If you are entitled to have limited processing, we then only process the data – expect for storage – with the purpose of determining, enforcing or defending legal claims or for protecting a person or protecting important social interests.
You are entitled to object to our processing of your personal data if the processing is conducted to pursue a legitimate interest, i.e. In accordance with the regulations of Article 6(1) litra e or litra f of the GDPR.

 

Changes and updates to our personal policy

We are always committed to continually meet legal requirements for the protection of privacy. Not only will we comply with legislation at all times, we also aim to give our users additional freedom of choice and protection, i.a. by our users having access to edit personal data online.
We will continuously update our personal data policy in our website scale-updenmark.com

 

Complaint

In case you wish to complain about Next Step Challenge collecting, processing and storing your personal data, you have the right to file a complaint with the Data Protection Agency at the address below. The Data Protection Agency can be contacted here:

Danish Data Protection Agency
Address: Borgergade 28, 5, 1300 København K
E-mail: [email protected]
phonenumber.: +45 33193200
Website: www.datatilsynet.dk/english

If you have any questions or comments about this notice, please email: [email protected]

—————————————————————————–

Persondatapolitik for  Next Step Challenge og Scale-Up Denmark

Scale-Up Denmark er en del af Next Step Challenge og vi har en klar ambition om, at vores kontaktflader til både virksomheder og privatpersoner skal være så relevante og brugervenlige for begge parter som overhovedet muligt.
Vi indsamler og opbevarer data omkring deltagervirksomheder, samarbejdspartnere, eventdeltagere samt digitale besøgende. Alle data indgår i statistikberegninger samt til relevant serviceinformation omkring samarbejdet.

Når du besøger vores websteder og sociale medie kanaler registreres dit besøg og dine personoplysninger. Når du er deltagervirksomhed eller partner til programmet, kan det være dine personoplysninger vi registrerer, såfremt du ikke er tilknyttet en virksomhed. Såfremt dine virksomhedsinformationer (hvis du er en mindre virksomhed) er lig dine persondata, så kan det også være personlige informationer vi indsamler omkring din virksomhed. Begge dele er naturligvis i fuld overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesforordningen og den danske databeskyttelseslov.

Vi vil til enhver tid beskytte din identitet og værne om dit privatliv. Derfor har vi klare retningslinjer for, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver, overfører og gemmer dine personoplysninger.

Vi vil derfor bede dig læse vores persondatapolitik grundigt igennem. Det ligger os nemlig meget på sinde, at alle vores kunder og partnere oplever den højeste grad af gennemsigtighed, tryghed og beskyttelse og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registreringen af deres personoplysninger.

Herunder forklarer vi, hvordan vi behandler alle de personoplysninger, vi indsamler fra dig, når du benytter vores produkter og services, besøger vores websites og digitale tjenester samt kontakter os via sociale medier, e-mail og telefon.

 

Dataansvarlig

Next Step Challenge er dataansvarlig for opbevaring og behandlingen af de personoplysninger, som vi indsamler om dig. Next Step Challenge består af de to brands: Next Step Challenge og Scale-Up Denmark.

Vi registrerer og opbevarer kun personoplysninger, som er nødvendige for at vi kan drive vores forretning og for at kunne opfylde den aftale/kontrakt, vi har indgået med dig. Herudover opbevarer vi de personoplysninger, som du aktivt har givet samtykke til at vi må indsamle, opbevare og anvende. F.eks. tilmelding til nyhedsbreve og events. Derudover opbevarer vi informationer om de virksomheder vi screener til optagelse i programmet.

Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Vi behandler følgende oplysninger om dig
Vi indsamler og behandler følgende oplysninger om dig:

Persondata, der indgår i din registrering af din virksomhed.
Persondata du måtte afgive i forbindelse med deltagelse i en event.
Statistik på baggrund af besøg på hhv. sociale medie kanaler og websider.
De specifikke samtykker du har givet, fx markedsføringssamtykke.
E-mail permissions.
Fotos og video fra events og program.
Vi registrerer desuden oplysninger om cookies, når du besøger vores hjemmesider.
Se nærmere i vores cookiepolitik, som du finder her.

 

Formål med behandling og retsgrundlag
Vores formål med behandlingen af dine personoplysninger er først og fremmest at understøtte vores samarbejde, samt for at kunne yde den bedste service og kommunikere med dig, herunder at sende dig servicemeddelelser om dit deltagerforhold eller ændringer af vores vilkår, betingelser og politikker. Da servicemeddelelser er vigtige for dit samarbejde med os, er det ikke muligt at fravælge denne type meddelelser.

 

Udover det generelle samarbejde, behandler vi personoplysninger til følgende:

Serviceinformationer ved deltagelse i program.
Til videreudvikling og forbedring af vores digitale tjenester fører vi statistik over, hvordan vores kunder tilgår og bruger vores hjemmesider og andre digitale tjenester. Statistikken anvendes kun i anonymiseret og opsummeret form, så vi kan opnå et indblik i hvilke sider, handlinger og webbrowsere, vores brugere anvender.
Til event-invitationer samt foto- og videomateriale i markedsføringsøjemed.
Til analyse, test og løbende forbedring og videreudvikling af vores produkter, tjenester, indhold og annoncering.
Vi behandler kun dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde de formål, som oplysningerne er indsamlet til.

 

Behandlingen sker efter følgende retsgrundlag:
Dit samtykke i de tilfælde, hvor du aktivt vælger, at dine personoplysninger behandles til et bestemt formål, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.
For at opfylde en aftale med dig, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.
For at overholde en retlig forpligtelse, vi er pålagt, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra c.
For at forfølge en legitim interesse, hvis en sådan interesse vurderes ikke at overstige din interesse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. En sådan interesse er f.eks. at kunne kommunikere med dig i forbindelse med dit samarbejdsforhold eller ved ændringer af vores vilkår, betingelser og politikker.
Opbevaring af personoplysninger
Vi gemmer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for dig som kunde og som bruger af vores hjemmesider og øvrige digitale tjenester.

 

Vi passer godt på dine oplysninger og opbevarer dem på følgende måde:

Personoplysninger i dine virksomhedsdata kan opbevares af os i op til 5 år efter endt program.
Data udfyldt i kontaktformularer til at indhente specifikke samtykker som f.eks. markedsføringssamtykke, opbevarer vi indtil du selv beder om at blive slettet eller selv sletter dit samtykke.
Videregivelse og overførsel af personoplysninger
I forbindelse med dit samarbejde med os, kan der være behov for at tredjemand behandler dine personoplysninger. Det kan være offentlige samarbejdspartnere, konsortiepartnere og eventkoordinatorer.

Derudover videregiver vi kun personoplysninger til tredjemand, herunder offentlige myndigheder, hvis du udtrykkeligt har givet samtykke til det, eller vi har en lovpligtig forpligtigelse til det.

I forbindelse med overførsel af personoplysninger til tredjemand benytter vi databehandlere, som behandler personoplysninger på vegne af os og til vores formål. Vi har indgået de nødvendige databehandleraftaler, og vi kontrollerer løbende, at behandlingen lever op til lovgivningens krav.

Vores hjemmesider kan også indeholde links til tredjepart-hjemmesider, og nogle af vores digitale tjenester kan give dig direkte adgang til tredjepartstjenester – typisk sociale medier som f.eks. Facebook. Vi har ingen kontrol over, hvordan tredjepart-hjemmesider og -tjenester behandler dine personoplysninger, og vi er ikke ansvarlige for, hvordan de behandler personoplysninger.

Indsamling af oplysninger hos andre end den registrerede
Når det er relevant, indhenter vi oplysninger fra offentligt tilgængelige registre og vi kan i visse tilfælde købe offentligt tilgængelige personoplysninger fra tredjepart og samkøre disse med vores egne data.

 

Kundens rettigheder
Hvis du som kunde eller partner ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte Next Step Challenge på [email protected]

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Adgangen til indsigt må dog ikke krænke andres rettigheder og frihedsrettigheder.

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv rettet.

I særlige tilfælde, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 17, har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du har i visse tilfælde, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 18, ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Du har ret at til at gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, hvis behandling sker for at forfølge en legitim interesse, dvs. efter reglerne i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e eller litra f.

Ændringer og opdateringer til vores personpolitik
Vi er altid forpligtigede til løbende at leve op til lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Ikke alene vil vi til enhver tid leve op til lovgivningen, vi vil også tilstræbe at give vores brugere yderligere valgfrihed og beskyttelse, bl.a. ved at vores brugere selv har adgang til at redigere personoplysninger online.
Vi vil løbende opdatere vores persondatapolitik på vores hjemmeside, scale-updenmark.com.

 

Klage
Såfremt du ønsker at klage over Next Step Challengess indsamling og brug af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet på adressen herunder. Datatilsynet kan kontaktes her:

Datatilsynet
Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
E-mail: [email protected]
Telefonnr.: 33193200
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

If you have any questions or comments about this notice, please email: [email protected]