Scale-Up Denmark Finale 2020

Fremtidens v√¶kst og arbejdspladser ligger i Esbjerg ‚Äď SubC Partner vinder DM i v√¶kst!¬†

SubC Partner er netop k√•ret som virksomheden¬†med landets st√łrste v√¶kstpotentiale. Det skete ved¬†Scale-Up Denmark`s nationale finale, som i √•r er afviklet virtuelt. 9 finalister dystede online om finalesejren

Det var en begejstret og taknemmelig direktion CEO Tonny Klein og COO Rune Værndal fra Esbjerg-virksomheden SubC Partner A/S, der i dag blev kåret som Danmarks mest skalerbare virksomhed.

‚ÄĚScale-Up Denmark har v√¶ret et sp√¶ndende og ikke mindst l√¶rerigt forl√łb, som har givet os skubbet til at f√• udarbejdet en detaljeret strategiplan for vores Robotic Crawler. Vi er utrolig stolte af at vinde f√łrstepladsen og vi vil fortsat investere i optimeringen af strategier som vi har gjort det med Next Step Challenge, s√• vi kan st√• endnu skarpere i m√łdet med nye markeder‚ÄĚ, siger Tonny Klein, CEO i SubC Partner.

Det var Scale-Up Denmarks s√•kaldte ‚ÄĚSelection board‚ÄĚ med fem markante profiler fra dansk erhvervsliv, der valgte vinderen blandt de 9 finalister, og her var man ikke i tvivl om, hvem der nu er landets mest lovende h√łjtv√¶kstvirksomhed:

‚ÄĚFinalist-feltet i √•r er det st√¶rkeste vi har set endnu ‚Äď fra Vaccine-platformen AdaptVac, som med sin revolutionerende grundforskning bidrager til at l√łse nogle af verdens udfordringer og til den imponerende undervandsrobot fra SubC Partner. Alligevel var vi ikke i tvivl: SubC Partner disrupter et konservativt marked ‚Äď med en innovativ l√łsning, der b√•de skaber et bedre og sikrere arbejdsmilj√ł i splash zonen og som tilbyder en √łkonomisk gevinst til den h√•rdt pressede offshorebranche.. Potentialet er stort ‚Äď b√•de lokalt i Nords√łen og globalt. Og teamet fra SubC er st√¶rkt og kompetent! Det er en af de mest interessante anvendelser af robotter vi har set l√¶nge!‚ÄĚ, udtaler Peter Rafn p√• vegne af Selection Board.

Fokus på fremtidens arbejdspladser

SubC Partner kommer nu i eksklusivt selskab med de seneste 3 √•rs vindere af programmet Addifab, PowerCon og Ish. Det bliver sp√¶ndende at f√łlge disse virksomheder i √•rene, der kommer. Scale-Up Denmark som program afsluttes her til sommer og SubC Partner bliver derfor den sidste vinder i denne omgang.

‚ÄĚFremtidens arbejdspladser skal i h√łj grad findes i de mange v√¶kstvirksomheder vi har i Danmark, og dem har vi haft s√¶rligt fokus p√• i Scale-Up Denmark de seneste 4 √•r. Med programmet har vi b√•de skabt nye v√¶kstvirksomheder og ny viden om hvilke rammebetingelser, der fremmer v√¶kst. Det har v√¶ret b√•de sp√¶ndende og l√¶rerigt”, udtaler Erhvervsminister Simon Kollerup. ‚ÄĚJeg √łnsker √•rets danske scale-up, SubC Partner, et stort tillykke og √łnsker dem god vind fremover ‚Äď jeg gl√¶der mig over at se ambiti√łse v√¶kstvirksomheder, ikke mindst i disse tider. Nu gl√¶der jeg mig til at vi skal arbejde videre med at g√łre Danmark til en innovativ og gr√łn iv√¶rks√¶tternation, hvor startups kan vokse sig til st√¶rke v√¶kstvirksomheder‚ÄĚ.

Hvilke kritierer lægger Selection Board vægt på? 


Finalister

Bio√łkonomi – Kvasir Technologies
Maritim Industri – Cool4Sea
Offshore Industri – SubC Partner
Energieffektive Teknologier – Komproment
Oplevelseserhverv & Turisme – ShareOne
Smart Industri – Queue
Life Science – AdaptVac
Sundheds- & Velfærdsteknologi РOSAA Innovation
Food – Circular Food Technologies Agrain

F√łlg med p√• LinkedIn for en pr√¶sentation af hver enkel finalist.


Selection Board

Hver finalist bed√łmmes af et s√¶rligt sammensat selection board, ud fra kriterierne Id√©, Team og Potentiale. Ulrik J√łrring fra Nordic Alpha Partners har tidligere deltaget i udv√¶lgelsen og i √•r er ingen undtagelse. H√łr herunder Ulrik J√łrring fort√¶lle hvad dommerpanelet vurderer ud fra.


Læs mere om de tidligere vindere:

 

Vinder 2019 – ISH

Vinder 2918 – PowerCon

Vinder 2017 – Addifab