Innovation i offshore-vind 2020

Fremtidens mange milliardinvesteringer i vindenergi tæller alt lige fra udvikling, projektbygning og installation, drift, vedligeholdelses- og nedlukningsaktiviteter, hvilket betyder et enormt kapitaliseringspotentiale for danske virksomheder. 

De sidste deltagere i Scale-Up Denmark centeret for Offshore Industri, powered by Next Step Challenge, er alle vækstvirksomheder med en mission om at skalere ind i branchen for energiteknologi – pĂĄ hver sin vis.

 


SubC Partner

Den Esbjerg-baserede virksomhed SubC Partner har en klar strategi om at levere innovative løsninger til offshoreindustrien, og dermed både reducere omkostninger og optimere bæredygtighed. Med omtrent 60 ansatte og en stor kundegruppe i Danmark, er der nu høje ambitioner om en øget internationaliseringsgrad.

Men hvordan geares SubC til vækst?
Efter en større omorganisering er SubC gennemarbejdet med hensyn til strategi, organisation og værdier til at tilgå nye markeder. Det kræver fokus at navigere igennem vækst og succes. Med redskaber fra workshops og sparring fra advisory boardet, får SubC nu support til en skarp go-to-market strategi, når væksten øges internationalt.

Besøg SubC Partner >>

 

Safe Solution

Safe Solution er en nordjysk virksomhed der leverer Manpower (Ingeniører, QHSE/HSE-konsulenter, Smede, Elektrikere mm.) i Vind, Tung Industri, Olie & Gas brancherne i Nordeuropa.

Udover at have vækstet omsætningen 100 % fra 2017 til 2018, er Safe Solution den virksomhed som kan levere markedets bedste Manpower/Kvalitet på de opgaver kunden skal have udført. Derfor tilstræber virksomheden efter konstant at være den mest attraktive arbejdsplads for ingeniører, specialister, QHSE/HSE-konsulenter, Smede & Elektrikere.

Besøg Safe Solution >>

 

Special Container

Specialcontainer er en online handelsvirksomhed der sælger containere og andet udstyr til offshore, maritime og entreprenørbranchen i Norden.

Specialcontainer har ift. deres konkurrenter en unik fordel gennem deres online-platform samt deres evne til at håndtere data & certifikater. Kunderne i virksomheden oplever, udover overstående, at online-platformen sparer dem Tid, en højere Tilgængelighed ift. support & en højere Tillid i form af optimale leveringer.

Besøg Special Container >>

 

SeaCabin

Seacabin er en handels-/servicevirksomhed indenfor Marine, Olie & Gas brancherne i Skandinavien. Her beskæftiger de sig med renovering og nybyg af personalets opholdsområder på boreplatforme/skibe.

Udover at virksomheden vækstede deres omsætning 460 % fra 2017 til 2018, differentierer Seacabin sig fra deres konkurrenter gennem deres innovative ”Accommodation-Management” koncept. Ved hjælp af Data & Sensorer udarbejdes rapporter til kunderne, så de kan træffe mere optimale beslutninger ift. hvornår de skal reparere/vedligeholde deres beboelsesaktiver. Dette koncept sparer kunderne for enorme akut-omkostninger samt fjerner elementet af ”brandslukning”, da problemer i dag først løses når det opstår.

Besøg SeaCabin >>

 

Grumsen Development

Udvikling af app og hjemmeside med fokus pĂĄ design og brugeroplevelse.

Selv om Grumsen Development er ‘nørder’ med stort N, differentierer de sig gennem deres strategiske og forretningsmæssige forstĂĄelse. Dette oplever kunden ifm. designprocessen/implementering af løsningen, hvor brugervenligheden og værdiskabelsen (for kunden & kundens kunde) kommer markant mere til udtryk.

Besøg Grumsen Development >>

 

Narratech

Narratech får industrielle data til at forudsige, advare og visualisere uregelmæssigheder i driften – og det optimerer kundernes forretning.

Esbjerg-baserede Narratech er lige nu på en vækstrejse med en fast mission om at eliminere IT systemer, der ikke taler sammen og med stor forståelse for de ingeniørmæssige processer, får de optimeret anvendelsen af industrielle data. Med totalløsninger, der giver værdi fra signal til visualisering af beregningerne på dashboards, er det nemt for kunden at spore forbedringstiltag.

For at ekspandere til nye markeder og for at kunne opbygge den rette organisation til vækst, får Narratech nu sparring fra et advisory board af erfarne kræfter fra offshorebranchen.

Besøg Narratech >>

 

Danish Wind Power Academy

Kursusvirksomhed til vindmøllebranchen. Opgraderer eksisterende personel til at kunne optimere driften af møllerne.

Virksomheden er den eneste leverandør i vindmøllebranchen der designer deres kursusforløb med udgangspunkt i konkrete performancemålinger fra vindmøllerne. Brugerne vil efter et DWPA-forløb opleve at disse performancedata stiger markant, og derfor oplever kunderne et højere vidensniveau som fører til en større produktion og dermed et højere afkast på vindfarmene.

Besøg DWPA >>

 


 

Se mere om centeret for Offshore Industri >>