Energieffektive Teknologier 2020

I centeret for Energieffektive Teknologier, powered by Next Step Challenge, er der fokus på forretningsudvikling i vækstvirksomheder der tilbyder produkter og services til optimeret energiforbug eller-lagring.

Mød her de inspirerende virksomheder, der deltager i dette forlængede Scale-Up Denmark forløb, indenfor Energieffektive Teknologier.

 


Xolta – Lithium Balance

Det føles “rigtigt” at producere egen sol-energi, men hvordan får vi gavn af den, når vi ikke er hjemme når solen skinner? For at undgå strøm-spild skal den grønne strøm lagres.
XOLTA – Energy Storage er med en innovativ og nærmest start-up orienteret stemning en selvstændig forretningsenhed under den etablerede virksomhed Lithium Balance. Teamet har mere end 10 ĂĄrs international erfaring med batteristyring, og arbejder med machine learning og cloud teknologi til omdannelse af batterier til intelligente enheder, der sikrer størst mulig besparelse for solcelleejeren.
Med en solid teknologi, skal der nu arbejdes pĂĄ at fĂĄ skaleret produktet og organisationen samt fĂĄ struktureret en go-to-market plan, bĂĄde nationalt og internationalt.

Besøg Xolta >>

 

Komproment

Bæredygtige tag- og facadeløsninger til dokumenteret bæredygtigt byggeri med fokus på miljø og CSR.

Besøg Komproment >>

 

Aquatex

Vandrensning, vandkvalitet, tilstoppede rør, bekæmpning af belægninger i tanke mv. Effektiv rensning og egenkontrolprogram.

Besøg Aquatex >>

 

Tentoma

Tentoma i Broager leverer løsninger til industriel indpakning og har fokus på både at energioptimere hos kunden og på at reducere plastikforbrug til indpakning og beskyttelse af kundens produkter. Det bliver samtidig i højere grad muligt at anvende bæredygtig ’stretch film’ med genanvendelig plast – uden at slække på den høje kvalitet.

Med salgschef Jane Tønder og CEO Henrik Raunkjær i spidsen, får Tentoma nu med Next Step Challenge et gennemsyn af og sparring til optimering af selskabets Go-to-Market strategi.

Besøg Tentoma >>

 


 

Se mere om Energieffektive Teknologier >>