Flot hæder til fire Scale-Up Denmark finalister

Tillykke til de 4 Scale-Up Denmark finalister, der var hhv. nominerede og vindere i de regionale EY Entrepreneur of the Year finaler.

Efter den sidste regions-finale i det anerkendte EY Entrepreneur og the Year 2019 event, er der kåret en vinder for hver region i hhv. kategorien for etablerede vækstvirksomheder og for start-up virksomheder. Det er et stærkt felt af visornære virksomheder – alle med mindst 15 % vækst i det forgangne år. Flere af virksomhederne har været igennem et Scale-Up Denmark elitetræningsforløb for vækstvirksomheder og arbejder dermed ud fra nye, ambitiøse vækststrategier.

Lorenz Technology og Addifab vandt begge i deres region for bedste start-up virksomhed mens både Chefmade og Green instruments var nominerede i deres regioner. Chefmade i start-up kategorien og Green Instruments i kategorien for højvækstvirksomheder.

Det er ambitiøse vækstkrav, der skal til for at komme i betragtning og vi glæder os over dette synlige bevis for, hvordan faciliteret samarbejde mellem erhvervsliv, klyngeorganisationer og vidensinstitutioner kan styrke erhvervslivet i Danmark.

 


Læs mere om elitetræningsprogrammerne og vækstmulighederne indenfor jeres brancher.


Læs mere om Addifab, der vandt Scale-Up Denmark National Finale 2017 som den mest skalérbare virksomhed.

 

Læs mere om Green Instruments, der er vokset fra 23 til 75 ansatte på blot to år!

 

Læs mere om Lorenz Technology og hvordan intelligent drone teknologi kan gøre en forskel