Få styr på debitorerne med Likvido

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Mød finalisten der har udviklet et debitorstyringsværktøj på baggrund af erfaringerne fra en konkurs.
Likvido har udviklet en softwareløsning som hjælper SMV`er med at automatisere debitorstyringen. Mere end 1000 små- og mellemstore virksomheder har med Likvido allerede fået hjælp til en bedre likviditet, og mere tid til deres kerneforretning. Selskabet er stiftet af to erfarne iværksættere, efter at deres sidste virksomhed gik konkurs, netop grundet dårlig likviditet og store debitortab.

Mød Likvido på scenen til Scale-Up Denmark National Finale, hvor de repræsenterer den danske styrkeposition for Informations- og Kommunikations Teknologi. Gennem et forretningsudviklingsforløb hos Accelerace er der nu den bedste grobund for at skabe en af Danmarks mest skalérbare virksomheder.

Besøg Likvido >>


Læs mere om Finalen og de øvrige finalister >>