Sammen fejrer vi de danske styrkepositioner

Hold √łje med de skal√©rbare¬†h√łjv√¶kstvirksomheder fra de¬†nationale styrkepositioner – om lidt er det¬†dem, der s√¶tter agendaen i erhvervslivet.

I Scale-Up Denmark udvikler vi v√¶kstvirksomheder i de 12 brancher,¬†der danner de danske styrkepositioner. Hvert √•r ved den Nationale Finale, fejrer vi sammen de¬†12 finalist-virksomheder og deres omgivende √łkosystem, der¬†tilsammen skaber v√¶kst i Danmark.

Finalisterne starter formiddagen med at præsentere for et dommerpanel, bestående af udvalgte erhvervsledere og forretningsudviklere. Over middag starter festen, hvor finalisterne præsenterer deres virksomheder på scenen og hvor vi krydrer dagen med debat og succeshistorier. Sidst, men ikke mindst, kårer og fejrer vi den mest skalérbare virksomhed i Danmark!

Tak til alle, der var med til at g√łre 2019-finalen til en festlig fejring af v√¶kst og innovation i Danmark.¬†

 

 

Se også videoen fra Scale-Up Denmark National Finale 2019 >>