Sammen fejrer vi de danske styrkepositioner

Hold øje med de skalérbare højvækstvirksomheder fra de nationale styrkepositioner – om lidt er det dem, der sætter agendaen i erhvervslivet.

I Scale-Up Denmark udvikler vi vækstvirksomheder i de 12 brancher, der danner de danske styrkepositioner. Ved den Nationale Finale den 11. september, fejrer vi sammen de 12 finalist-virksomheder og deres omgivende økosystem, der tilsammen skaber vækst i Danmark.

Finalisterne starter formiddagen med at præsentere for et dommerpanel, bestående af udvalgte erhvervsledere og forretningsudviklere. Over middag starter festen, hvor finalisterne præsenterer deres virksomheder på scenen og hvor vi krydrer dagen med debat og succeshistorier. Sidst, men ikke mindst, kårer og fejrer vi den mest skalérbare virksomhed i Danmark!

Vær med til at sætte fokus på de danske styrkepositioner til en spændende eftermiddag i Esbjerg den 11. september 2019.

 

Læs mere og tilmeld dig her >>

 

Se også videoen fra Scale-Up Denmark National Finale 2019 >>