Vindere af Next Step Challenge 2019

Bæredygtige finalister og vindere

BASER parasolfod, AMPLEX styring af gadebelysning samt BLOC Bloc Chain teknologi er de tre vindere af Scale-Up Denmark centrene for hhv. Oplevelseserhverv & Turisme, Energieffektive Teknologier og Offshore Industri – powered by Next Step Challenge.

De tre vindere er udvalgt af tre branchespecifikke dommerpaneler og annonceret på scenen i Musikhuset Esbjerg, hvor de sammen med de øvrige 21 vækstvirksomheder fra dette års program, præsenterer deres virksomheder.  Alle er udvalgt blandt mere end 1000 screenede virksomheder og har gennem fem måneder været igennem et intenst forretningsudviklingsforløb med workshops og advisory boards med højtstående ledere fra hver branche.
I alt var tre brancher ud af de 12 danske styrkepositioner på podiet og der har størstedelen af alle de deltagende elite-virksomheder været baseret på produkter og teknologier til en mere bæredygtig verden.

Vinderen i centeret for Energieffektive Teknologier blev Amplex, der med base i FNs verdensmål #7 omkring bæredygtig energi, understøtter en miljøvenlig tilgang til processoptimeringer og energibesparelser og vinderen i centeret for Offshore Industri blev BLOC, der med base i FNs verdensmål #12 omkring ’ansvarlig forbrug og produktion’, understøtter en miljøvenlig tilgang til markedet ved hjælp af Bloc Chain teknologi.

Stor anerkendelse til vinderne 

Bæredygtighed var klart et gennemgående nøgleord for mange af finalisterne. Således var der forskellige teknologier til vandrensning, data analyse til identifikation af energibesparelser samt lagring fra bæredygtig energiproduktion.
“Det er en virkelig stor glæde for mig at se, hvor meget Next Step Challenges forretningsudviklingsprogram har øget væksten og vækstforventningerne i både vindervirksomheden og blandt de øvrige finalister.  Nu ser vi frem til at skabe nye, stærke højvækstvirksomheder i Danmark med vores eliteprogram i det kommende år,” afslutter Lisbeth Valther, CEO i Next Step Challenge.

Oplev alle tre vindere til Scale-Up Denmark National Finale 2019 den 11. september i Musikhuset Esbjerg. Her vil hver af de 12 danske styrkepositioner være repræsenteret med en vækstvirksomhed og vi kårer Danmarks mest skalérbare virksomhed 2019.

Læs mere om Next Step Challenges finalister her >>