Odense Investor Summit 2018, hvor investorer møder kapitalsøgende virksomheder og hvor Scale-Up Denmark center for Robotteknologi er partner

Odense Investor Summit for Robotics

The Scale-Up Denmark center for Robotics is a partner to the event Odense Investor Summit 2018. Sign up for this event, where robots, drones, automation and welfare technology is the main focus areas. Investors can have insight into robot technologies and find the capital seeking new successes.

Read the entire press release below in Danish:

Scale-Up Denmark center for Robotteknologi er partner til eventet Odense Investor Summit 2018, hvor investorer møder kapitalsøgende virksomheder. Det er tredje år i træk eventen afholdes, og år for år bliver investeringerne større i de nye teknologier. Hovedfokus er på robotter, droner, automation og velfærdsteknologi.

Investorer med indsigt i robotter har øjnene rettet mod Odense. Muligheden for at investere i virksomheder med potentiale til at blive det næste teknologiske guldæg, gør det attraktivt for investorer at vende blikket mod Odense Investor Summit. Der i år finder sted den 12. september sammen med Robotmessen R-18 i Odense Congress Center

Odense har Danmarks største koncentration af robotvirksomheder, og med salget af først Universal Robots og senest Mobile Industrial Robots har verden for alvor fået øjnene op for klyngen.

Odense Investor Summit sætter scenen for mødet mellem højtspecialiserede virksomheder og investorer med indsigt i de nye teknologier. Investorerne er klar med kloge penge og risikovillig kapital, der også tilfører de kapitalsøgende virksomheder knowhow og netværk.

– I og omkring Odense har vi et spirende robotmiljø af lovende virksomheder med et stort globalt potentiale. De mangler kun de rigtige investorer for at skabe markant vækst. PĂĄ Odense Investor Summit matcher vi de kapitalsøgende virksomheder med investorer. Vi bringer parter sammen, som ikke normalt færdes i de samme miljøer. Det er en mĂĄlrettet indsats, som alle parter omkring industrien ser en stor værdi i, fortæller Michael Hansen, Investment Manager, Odense Seed and Venture.

Interesse fra udenlandske investorer

Sidste år deltog mere end 20 kapitalsøgende virksomheder og mere 100 investorer indenfor robotics, droner, automation og velfærdsteknologi. Odense Investor Summit 2018 er det største samlingssted for potentielle robotinvestorer og investeringsklare robotvirksomheder i Danmark og Norden.

– Vi ser et betydeligt potentiale i Odense Investor Summit bĂĄde for virksomhederne og investorerne. Nordea er igen med som hovedsponsor, da vi gerne vil støtte udviklingen af stærke, innovative teknologivirksomheder. Der findes tidspunkter, hvor den her type virksomheder har brug for en partner til at drive væksten sammen med dem – og det partnerskab vil vi gerne skabe rammerne for og hjælpe med at etablere, siger Tommy Bøgh Thomsen, der er regionsdirektør for erhvervskunder i Region Syd i Nordea.

Odense Investor Summit 2018, hvor investorer møder kapitalsøgende virksomheder og hvor Scale-Up Denmark center for Robotteknologi er partner

Foto fra seneste event

 

Bag Odense Investor Summit står 15 danske organisationer, virksomheder, netværk og projekter, der arbejder for at skabe stærke resultater til virksomhederne og omverdenen. Aktørerne er Scale-Up Denmark Robotics, Odense Robotics, Odense Robotic StartUp Hub, Odense Seed and Venture, Odense Kommune, Væksthus Syddanmark, RoboCluster, Nordea, Teknologisk Institut, , Keystones, CONNECT Denmark, Syddansk Innovation, Syddansk Universitet.

Læs mere her >>

Læs mere om Scale-Up Denmark center for Robotics >>