Danmarks største scale-up talent er fundet!

Axelborg dannede rammen da den første vinder nogensinde i det gigantiske vækstprojekt Scale-Up Denmark blev kåret. Vinderen disrupter deres branche massivt, de har innovationshøjde og deres fokus er unikt. Mine damer og herrer, vinderen af Scale-Up Denmark 2017 er – Addifab!    

Smart industri finalisten Addifab tog prisen som Scale-up Denmark vinder 2017 foran et felt på 9 andre topkvalificerede kandidater fra landets 10 elitetrænings centre.

Deres geniale 3D printere & automatiserede produktions systemer baseret på 3D- print. Integrerer 3D-print & sprøjtestøbning for at øge produktiviteten & fjerne materielle begrænsninger. Resultatet af det hele er deres platform STIM. Og nu står de som vindere af DK’s kæmpe vækstprogram.

”Det er en fantastisk ære, jeg er pavestolt af vores virksomhed, og at stå med sejren op mod 9 så kompetente konkurrenter det er noget helt særligt. Vores team kan noget helt specielt, og jeg tror lige præcis det er årsagen til sejren, men jeg havde overhovedet ikke set det komme.” Lasse G. Staal, CEO Addifab.

Se video fra finalen lige her: https://youtu.be/MGkT-FQdXZg

Et enigt dommerpanel

Addifab er af et enigt dommerpanel at betegne som den mest interessante virksomhed af dem alle sammen, og meget vækst potent.  Medlem af dommerpanelet Business Angel & serieiværksætter Moonis Kamil sætter ord på valget.

”Det er tankevækkende at de rører ved produktionsudvikling, mens alle andre er fokuseret på datascience så fokuserer Addifab på produktionstiden. Det særlige fokus, er en applaus værdig, og de kan disrupte branchen massivt. Der er innovationshøjde i dem, de forkorter tiden til volume, og de kan bygge bro mellem to eksisterende industrier – sprøjtestøbe industri og 3D print”.

Scale-Up Denmark vinderne 2017 Addifab fra Smart Industri har et stort potentiale, også globalt – og de har løst nogle af de markeds udfordringer 3D industrien bokser med. Nedbringelse af produktionstid er Addifabs absolutte nøgle.

Et vanvittigt stærkt felt af finalister

Selvom dommerpanelet var enige om vinderen, så var det en svær proces. Finalisterne rammer alle et ekstremt højt niveau.

”Det har været imponerende at gennemgå pitches fra de 10 finalist virksomheder. Der er tale om et stort potentiale, ikke alene ift. vækst for de enkelte, men også ift. den seriøsitet de går til opgaven med. De er vidt forskellige, og det er selvfølgelig en udfordring når man skal vælge en vinder. Men det lover godt for dansk vækst med det massive potentiale”. Forklarer Preben Mejer, CEO hos Radr og medlem af Scale-Up Denmark dommerpanelet.

Den røde tråd og nøglen til succes

Et fællestræk hos samtlige centre i Scale-Up Denmark projektet er samspillet mellem corporates og scale-ups. Et genialt træk ifølge Moonis Kamil.

”Det er vanvittigt effektivt når vi smelter to rejser sammen. Corporates og scale-ups starter normalt i hver sin ende af ruten mod vækst og innovation, men i vækstprogrammet går de på samme sti og trækker på hinandens viden og netværk – Det er en genial kombination!”, Moonis Kamil.

Bag centeret for Smart Industri står bl.a. Nupark Management, præcis som de andre centre i vækstprogrammet arbejder man også her tæt sammen med bl.a. B&O og om dagens vinder siger direktør hos Nupark Peter Petersen.

”Addifab har været vanvittigt dedikerede i deres udviklings proces, og at de løber med sejren understreger bare. At vi ligesom de andre Scale-Up centre har udvalgt kandidater med høj kvalitet og gigantisk scale-up potentiale. Jeg er super stolt af Lasse og resten af teamet bag Addifab.”

En ambitiøs fremtid venter

Nu gælder det skalering af Addifab og ambitionerne er i top, et absolut kriterie for succes er vilje.

”Dagens præmie på 100.000 kr. betyder at vi kan lukke flere af de aftaler vi har linet op. Og med Addifab teamet kan vi komme uendeligt langt. En titel som årets Scale-Up Denmark virksomhed bliver absolut også en døråbner for fremtidig skalering.” Slutter Lasse G. Staal, CEO hos Addifab.

Læs mere om Addifab lige her: http://www.addifab.com/

Kontakt:

Lasse G. Staal, CEO Addifab, lgs@addifab.com, 2680 3210

Moonis Kamil, business angel og serieiværksætter, selection board medlem Scale-Up Denmark, moonis@qampo.com, 22 95 95 11

Preben Mejer, founder Radr & selection board medlem Scale-Up Denmark, preben@mejer.com, 24 89 92 48

Lisbeth Valther, CEO for Scale-Up Denmark og Next Step Challenge, lisval@se.dk, 20 30 84 52

Peter Petersen, adm. direktør hos Nupark Management, 9612 7210, pp@nupark.dk