5 unikke virksomheder klar til at lægge ud

 

Pressemeddelelse – Holstebro 2017

Nedtælling til første Scale-Up Smart Industry forløb – Fem unikke virksomheder er klar til at lægge ud

Fem solide og ambitiøse SMV’er er netop udvalgt til at deltage i det første elitetræningsforløb for Scale-Up Denmark Smart Industry i Nupark, Holstebro: Addifab A/S, CeramicSpeed A/S, Conpleks ApS, Hydract A/S og Techsave A/S.

Smart Industri fokuserer på SMV’er med X-Faktor

Fra starten har Nupark Management søgt efter virksomheder, hvor ønsket om at tage det næste udviklings- og skaleringstrin er stort. Fælles for de fem udvalgte virksomheder er derfor netop, at de er veletablerede, stærke og driver en virksomhed med x-faktor inden for Smart Industri. Koblingen af solide SMV’er og Scale-Up er en unik mulighed for at få ekstern sparring og friske øjne på eventuelle udfordringer. – Sammen stiller vi skarpt på de vækstmuligheder, som virksomhederne hver især har, og hvordan vi udnytter dem med størst mulig gevinst. Gennem vores intense og individuelle forløb hjælper vi virksomhederne med at nå deres ambitiøse mål, fortæller Jan A. Nielsen, der er en af de tre coaches fra Nupark Management A/S.

Mød de fem virksomheder

  • Addifab A/S tilbyder industrialiseret 3D print, med fokus på reproducerbarhed, skalerbarhed og kost-effektivitet og har udviklet en fuld produktionsproces omkring 3D printeren.
  • CeramicSpeed A/S producerer keramiske kuglelejer til industri og sportsverdenen , der pga. materialet er både mere glatte, stærke og hårde end andre kuglelejer på markedet. CeramicSpeed A/S er nu på vej med at supplere leverance af lejer med digitale support muligheder gennem produktet OptimiZe, hvor man løbende kan overvåge lejer og giver anvisninger om optimal vedligehold og udskiftning.
  • Conpleks ApS udvikler avancerede løsninger inden for Software og Hardware, som bl.a. anvendes i avancerede mobile udendørs robotter til landbrug, sport og logistik samt velfærdsteknologi.
  • Hydract A/S har patenteret en vandhydraulisk aktuator til regulering af ventiler i den sanitære industri (mejerier, bryggerier og medico) som reducerer energiforbrug og udledning af CO2.
  • Techsave A/S har udviklet et advanceret fuldautomatisk procesudstyr til rensning og genetablering af væskeskadede computere, hvorved kassation minimeres til fordel for både forbrugere og forsikringselsskaber og ikke mindst miljøet.

Smart Industry forløb – nu og på lang sigt

De fem virksomheder har allerede påbegyndt deres individuelt tilpassede forløb under ledelse af deres business coaches i Nupark; Jan A. Nielsen, Poul Søjberg og John Sohn, som igennem de seneste år alle har arbejdet med udvikling af vækst i både etablerede virksomheder og start-ups. I de individuelle forløb vil der blive arbejdet på den enkelte virksomheds konkrete udfordringer og skaleringsmuligheder med henblik på vækst og jobskabelse. Om ca. seks måneder, når deres forløb er slut, har de hver modtaget ca. 200 timers individuel rådgivning og modtaget hjælp til forretningsudviklingen. Valget af disse fem virksomheder udelukker dog ikke andre fra at ansøge. Der søges fortsat virksomheder til deltagelse i kommende programmer, idet der over de næste tre år er plads til i alt 30 deltagende virksomheder.

Læs mere om de 5 virksomheder, Nupark Management og Scale-Up Dk i bilaget og på www.nupark.biz.

Ved spørgsmål, kontakt Jan eller Poul:

Jan A. Nielsen, Partner, Business Development – mobil: (45) 28 78 02 42 / mail: jan@nupark.dk

Poul Søjberg, Partner, Business Development – mobil: (45) 31 45 89 99 /mail: ps@nupark.dk